Létající redaktorka zaletěla do Studia DVA: Jak se Iva Pazderková připravuje na bikini fitness?

Až do nedávna jsem ji znala jen jako „blbou blondýnu“ z pořadu Na Stojáka!. O tom, že má kromě divadla ráda i procházky do přírody, ekologii a hudbu jsem taky lehce věděla. A přesto jsem při osobním setkání byla její osobností překvapená.

Natáčení jsme si domluvily v kavárně Studia DVA. Její domovské divadelní scéně, kde teď po karanténě tráví spoustu času zkoušením nové hry. Mimochodem v režii Evy Holubové. To bude určitě pecka.

K pití si Iva objednala grepový fresh, já kávu a pak jen stačilo zapnout červené tlačítko na diktafonu. Na otázku, co má vlastně nejradši k jídlu, mě uzemnila odpovědí: „Smažák“. To mi bylo sympatický. I když teď si ho nějakou dobu nejspíš nedá. Připravuje se totiž na soutěž bikini fitness. Ano, opravdu. To je taková ta soutěž, kde jsou to jen samé svaly, třpytivé miniplavečky a spousta oranžového oleje. Čeká jí to na podzim, a proto teď kromě divadla tvrdě dře taky v posilovně. Pravidelné a náročné cvičení je prý na tom překvapivě to nejhezčí. Zajímalo mě, proč tohle všechno vlastně podstupuje a jestli to má zapotřebí. Odpověděla jednoznačně a bez váhání. „Chtěla jsem motivovat lidi a ukázat, že když dokážu jít do takového extrému a zkombinovat to se svou prací, tak proč by to nezvládnul i někdo jiný“.

Stihly jsme probrat ještě její výletování do hor, bezobalové nakupování a naše půlhodinka utekla jako voda. A mě ani nepřišlo, že natáčím s herečkou, kterou zná snad každý. Spíš mi to přišlo, jako kdybych tam seděla s člověkem, kterého znám odjakživa a jsem vděčná za každé takové inspirativní setkání. Takže milá Ivo, držím ti na podzim palce! A vy se mějte krásně a užívejte léto!

Vaše #letajiciredaktorka

Spustit audio