Nedělní večer patřil kapele Imagine Dragons. Na jejich první koncert dorazilo 55 tisíc fanoušků

6. červen 2022

Při západu slunce vystoupila v neděli večer v Letňanech kapela Imagine Dragons. Čtveřice z Las Vegas zahrála známé hity, ale i novinky z desky Mercury Act 1. Druhý koncert na stejném místě bude dnes večer.

Čtěte také

Imagine Dragons se před fanoušky předvedli ve skvělé formě. Zpěvák Dan Reynolds hned po úvodní písni Believer prohlásil, že Praha je jedním jeho nejoblíbenějších míst.

„Jsem velká fanynka a přijela jsem ze Svitav. Poprvé jsem tady byla 2013, moc jsme se na tento den těšily. Doufám, že nám vyjde počasí a všichni si to užijeme,“ popisuje nadšeně před koncertem jedna z návštěvnic.

„Musela jsem si vzít kvůli tomu koncertu volno, protože se na něj strašně těším,“ dodává další pražská fanynka.

Na nedělním koncertu bylo podle organizátorů 55 tisíc fanoušků

Rockeři z Las Vegas potvrzují, že patří mezi nejlepší hitmakery současnosti. „Imagine Dragons je kapela, která dělá přirozené chytlavé písničky, které nejsou prvoplánové. Na písničku si musíte chviličku zvykat, abyste ji přijali,“ doplňuje hudební publicista Jaroslav Špulák.

Po západu slunce se atmosféra koncertu ještě víc umocnila. To, co skvěle funguje v halách, zafungovalo i na otevřené letňanské pláni. Během akustické části koncertu fanoušci svými mobily rozsvítili celý venkovní areál.

Na nedělním koncertu bylo podle organizátorů 55 tisíc fanoušků. Na pondělním druhém by jich mělo být ještě o deset tisíc víc.

Zpěvák Imagine Dragons Dan Reynolds v Letňanech
autor: Jiří Štefl
Spustit audio