Soutěž o CD

27. říjen 2016

Soutěž skončila. Výherci: Daniela Dočkálková; Jana Kosařová; Hana Vovsíková.

Unikátní historický muzikál SIBYLA, Královna ze Sáby se dočkal vydání melodií na albu, které vychází v těchto dnech. Za úspěchem muzikálu stojí Košičan s českými kořeny Miro Procházka, který muzikál popisuje: „Po více než desetiletém úsilí se mi splnil životní sen. 17. března 2016 měl premiéru můj muzikál, ke kterému jsem složil hudbu i texty. Letošní nákladově nejdražší muzikál, ve kterém se na 36 hercích a tanečnících objeví 380 kostýmů, už vidělo v Divadle Hybernia více než 25 000 diváků! Nyní nastal čas, abychom ty nejlepší skladby přenesli i na CD nosič.“

Stejně jako při představení v divadle, i z alba budou znít hlasy nejlepších současných muzikálových zpěváků a zpěvaček. Těšit se můžete na Daniela Hůlku, Ilonu Csákovou, Evu Burešovou, Radima Schwaba, Jiřího Zonygu, Alici Konečnou a další.

Soutěžíme o 3 CD SIBYLA, Královna ze Sáby.

Soutěžní otázka: Koho ztvárňuje v muzikálu SIBYLA, Královna ze Sáby Daniel Hůlka?

a. Krále Zacharjáše
b. Krále Šalamouna
c. Krále Achaba

První tři soutěžící, kteří zašlou správnou odpověď, dostanou CD SIBYLA, Královna ze Sáby.

Odpověď na soutěžní otázku včetně svého jména a kontaktu zašlete na e-mail:
marketing.regina@rozhlas.cz

Soutěž trvá do vyčerpání výher.

Soutěž se řídí Pravidly pro účast v soutěžích ČRo Regina.

Každý účastník má nárok pouze na jednu výhru. Finanční plnění výher není možné.

Spustit audio

E-shop Českého rozhlasu

Víte, kde spočívá náš společný ukrytý poklad? Blíž, než si myslíte!

Jan Rosák, moderátor

slovo_nad_zlato.jpg

Slovo nad zlato

Koupit

Víte, jaký vztah mají politici a policisté? Kde se vzalo slovo Vánoce? Za jaké slovo vděčí Turci husitům? Že se mladým paním původně zapalovalo něco úplně jiného než lýtka? Že segedínský guláš nemá se Segedínem nic společného a že známe na den přesně vznik slova dálnice? Takových objevů je plná knížka Slovo nad zlato. Tvoří ji výběr z rozhovorů moderátora Jana Rosáka s dřívějším ředitelem Ústavu pro jazyk český docentem Karlem Olivou, které vysílal Český rozhlas Dvojka.