Zpěvačka Pam Rabbit pokřtila debutové album. Na žánry se moc neohlížím, každá písnička je jiná, říká

15. leden 2024 10:46

Zpěvačka Pam Rabbit nedávno vydala své první album s názvem I Love the Internet. Album odkazuje na online svět, ve kterém se dnes mladí pohybují, řeší vliv internetu nebo témata jako úzkost. Koncert spojený se křtem jejího alba se odehrál před pár dny v pražském Lucerna Music Baru. Chvilku před koncertem si se zpěvačkou povídala létající redaktorka Sabina Vosecká.

„Od rána jsem ještě neměla ani sekundu se zastavit, to je vlastně dobře, protože nemám čas přemýšlet a být nervózní. Ale pro mě je zlatý pravidlo, že když si to fakt nazkouším, tak pak nejsem nervózní,“ říká s úsměvem Pam Rabbit.

Nové album je podle ní pestré, protože se nedrží jen jednoho žánru. „Vždycky píšu, jak se cítím, a moc se na žánry neohlížím. Třeba neskočím do death metalu, ale každá písnička je jiná. Nemám moc ráda, když jsou ty písničky moc podobný.“

Pam Rabbit

Všechny texty i aranže k písním si Pam Rabbit tvoří sama. Na zcela první samostatný koncert ji přišli podpořit nejen fanoušci, ale i řada kolegů hudebníků. Mezi nimi třeba Mirai Navrátil nebo Adam Mišík.

Kde čerpá inspiraci pro svou tvorbu? Poslechněte si celý rozhovor.

autoři: Sabina Vosecká ,
Spustit audio

Související