Hit týdne 12. 2. 2023

12. únor 2023

Hit týdne, novinky a největší hity. Miley Cyrus, Maneskin feat. Tom Morello, Mirai a další.

Miley Cyrus podruhé v čele hitparády na Rádiu Praha!

Aktuální globální hit číslo 1 – Flowers je jedničkou i u nás v Hitu týdne, Miley Cyrus tak obhájila vítězství, když jen těsně porazila druhou Raye. Ta povinně po šesti týdnech končí s hitem Escapism s 070 Shake. V nasazených má ale nový singl Ice Cream Man. Třetí skončili římští Maneskin s Tomem Morellem a novinkou Gossip.

Na čtvrtém místě je kapela Mirai a Vlci, pátá je pak nejlepší novinka – hit, který nás bude reprezentovat na letošním ročníku Eurovision Song Contest v Liverpoolu – dívčí band Vesna a My Sister’s Crown. Té jste z nově nasazených poslali nejvíc hlasů.

Další novinkou, která uspěla, je No.9 – Sam Smith v produkci Calvina Harrise – I’m Not Here To Make Friends a do patnáctky Hitu týdne prošel i The Kid LAROI s novým trackem Love Again – No.12.

Čtěte také

V nasazených najdete tentokrát domácí zastoupení – Marpo a také Marcell, který byl v sobotu hostem Lenky Vahalové. V Hitu týdne je jeho nový singl Sliby. O vstup do chartu Rádia Praha budou usilovat i nový objev z Irska Cian Ducrot se singlem I’ll Be Waiting, Freya Ridings s novinkou Weekends a videoklipem natočeným v Praze. A především nová senzace od legendárních Depeche Mode, skvostný singl Ghosts Again.

Poslechněte si 7. vydání Hitu týdne roku 2023. O pořadí všech songů rozhodujete vy, svými hlasy. Hlasování běží jako vždy až do pátku do 12:00, do té doby můžete rozhodnout o těch nejlepších hitech na Rádiu Praha. Premiéra Hitu týdne je pak na programu vždy v neděli od 19:00, v repríze si pořad poslechnete v pondělí od 22:00 hodin nebo kdykoliv u nás na webu.

autor: Petr Jungmann
Spustit audio

Více z pořadu

E-shop Českého rozhlasu

Starosvětské příběhy lesníků z časů, kdy se na Šumavě ještě žilo podle staletých tradic.

Václav Žmolík, moderátor

ze_světa_lesních_samot.jpg

3x Karel Klostermann

Koupit

Komplet obsahuje dva šumavské romány Ze světa lesních samot, V ráji šumavském a povídkový soubor Mrtví se nevracejí z pera klasika české literatury Karla Klostermanna (1848 - 1923), který tomuto kraji zasvětil celé své dílo.