Hit týdne 19. 2. 2023

19. únor 2023

Hit týdne, novinky a největší hity. Depeche Mode, Vesna, Miley Cyrus, Maneskin feat. Tom Morello, Mirai a další.

Depešáci jsou novou jedničkou na Rádiu Praha!

Zbylí dva členové legendárních Depeche Mode – Dave Gahan a Martin Gore chystají nové album, vyjde v březnu a bude se jmenovat Memento Mori. Minulý týden vydali první singl Ghosts Again, který hned napoprvé celou konkurenci zničil a vyhrál Hit týdne na Rádiu Praha.

Už na druhé místo se probojovaly naše reprezentantky v Eurovizi – dívčí band Vesna s hitem Sister’s Crown. Třetí zůstali Italové Maneskin a Tom Morello s trackem z nového LP Rush – Gossip.

Až na čtvrté místo spadla suverénka posledních dvou kol a globální jednička Miley Cyrus s megahitem Flowers. Pátí jsou pak zpěvák z Nigérie Rema s americkou hvězdou Selenou Gomez a Calm Down.

Čtěte také

Z novinek tentokrát uspěla britská zpěvačka Freya Ridings, videoklip k novému singlu Weekends točila v Praze a na Rádiu Praha je No.10. Dvanáctý je irský objev Cian Ducrot, muž v posledních měsících bez domova si získává Evropu díky songu I’ll Be Waiting. A čtrnáctá je pak další novinka – youtuber a rapper KSI a s ním Oliver Tree a Voices.

V nasazených je tentokrát třeba pražský band Deaf Heart, Linkin Park a dosud nevydaný song Lost, Jason Derulo s Davidem Guettou a novinkou Saturday, Sunday nebo naši Atmo Music se Sebastianem.

Poslechněte si 8. vydání Hitu týdne roku 2023. O pořadí všech songů rozhodujete vy, svými hlasy. Hlasování běží jako vždy až do pátku do 12:00, do té doby můžete rozhodnout o těch nejlepších hitech na Rádiu Praha. Premiéra Hitu týdne je pak na programu vždy v neděli od 19:00, v repríze si pořad poslechnete v pondělí od 22:00 hodin nebo kdykoliv u nás na webu.

Spustit audio