Hit týdne 20. 2. 2022

20. únor 2022

Hit týdne, novinky a největší hity. Jax Jones feat. MNEK, Inna & Sean Paul, Lucie Vondráčková feat. Raego, Joy Crookes, George Ezra a další.

Jax Jones a MNEK obhájili No.1 na Rádiu DAB Praha!

Britské hvězdy Jax Jones a MNEK se singlem Where Did You Go? dostali podruhé nejvíc Vašich hlasů a podruhé tak opanovali Hit týdne. Na druhé místo poskočili ze šestého rumunská kráska Inna a Jamajčan Sean Paul. Singl Up je tedy stříbrný. Do desítky se dostala jediná novinka, začíná na skvělém 3. místě! Kolikátá už spolupráce Lucie Vondráčkové a Raega - Tvoje ex. Na čtvrtém místě naopak naposledy boduje Londýňanka Joy Crookes, singl When You Were Mine skočil z 12. místa a zaznamenal nejlepší umístění za šest týdnů v TOP10! Pátou příčku udržel George Ezra s Anyone For You.

V nasazených novinkách je třeba skvělá rocková verze hitu Bad Habits, kterou Ed Sheeran nahrál s kapelou Bring Me The Horizon. Najdete tam i Pavla Calltu s Lucií Bílou, Poetiku se skvělou novinkou Sám z alba Identity, novinku od britských Clean Bandit se Švédem A7S nebo shooting star Dove Cameron se singlem Boyfriend.

Poslechněte si 8. vydání Hitu týdne tohoto roku. O pořadí všech songů rozhodujete vy, svými hlasy. Hlasování běží jako vždy až do pátku do 12:00, do té doby můžete rozhodnout o těch nejlepších hitech na Rádiu DAB Praha. Premiéra Hitu týdne je pak na programu vždy v neděli od 19:00, v repríze si pořad poslechnete v pondělí od 22:00 hodin nebo kdykoliv u nás na webu.

autor: Petr Jungmann
Spustit audio

Více z pořadu

E-shop Českého rozhlasu

Starosvětské příběhy lesníků z časů, kdy se na Šumavě ještě žilo podle staletých tradic.

Václav Žmolík, moderátor

ze_světa_lesních_samot.jpg

3x Karel Klostermann

Koupit

Komplet obsahuje dva šumavské romány Ze světa lesních samot, V ráji šumavském a povídkový soubor Mrtví se nevracejí z pera klasika české literatury Karla Klostermanna (1848 - 1923), který tomuto kraji zasvětil celé své dílo.