Hit týdne 26. 5. 2024

26. květen 2024

Hit týdne, novinky a největší hity. Dasha, Chapell Roan, Artemas a další.

Jsme hokejovými mistry světa a dívka z Kalifornie s českou krví je No.1 na Praze!

Naši hokejisté zdolali ve finále Švýcary 2:0 a slaví po 14 letech další titul.

Anna Dasha Novotny v osmém týdnu opanovala chart Radia Praha a naše nová jednička se jmenuje Austin. Druhá je dívka ze Středozápadu USA, z Missouri – Chapell Roan a globální top hit – Good Luck, Babe! Třetí je Brit s kyperskou krví Artemas Diamandis, tedy na stagei jen Artemas – I Like The Way You Kiss Me. A čtyřka a pětka jsou dvě nejlepší novinky – Teddy Swims se singlem The Door a pátý je 21-ti letý Benon Boone a Slow It Down, 1. června zapívá v pražském Lucerna Music baru.

Novinky a nasazené

V nasazených jsou americké stars Post Malone a Morgan Wallen, čerstvý šedesátník Lenny Kravitz, okouzlující Dua Lipa nebo zpěvačka, která zpívala na loňském show Radia Praha v Kbelích – Pam Rabbit.  

Všechny songy začínají po nedělní premiéře s nulou, každý hlas je posune o kousek výš, už jste hlasovali?

Poslechněte si 20. vydání Hitu týdne roku 2024. O pořadí všech songů rozhodujete vy, svými hlasy. Hlasování běží jako vždy až do pátku do 12:00, do té doby můžete rozhodnout o těch nejlepších hitech na Rádiu Praha. Premiéra Hitu týdne je pak na programu vždy v neděli od 19:00, v repríze si pořad poslechnete v pondělí od 22:00 hodin nebo kdykoliv u nás na webu.

autor: Petr Jungmann
Spustit audio