Hit týdne 27. 11. 2022

27. listopad 2022

Hit týdne, novinky a největší hity. Poetika, Michael Patrick Kelly, Joel Corry feat. Tom Grennan, Taylor Swift a další.

Uragán se prohnal 48. vydáním Hitu týdne. Do TOP 5 se dostaly 4 novinky!

Formace z Vysočiny hned z nasazených urvala No.1. V čele naší hitparády se objevila Poetika se svěží novinkou Půlnoc, poprvé bez Edy Rovenského a bez rapu.

Čtěte také

Druhý skončil Ir se čtyřmi oktávami v hlase, člen slavných Kelly Family – Michael Patrick Kelly s výtečným singlem Wonders. I třetí je novinka, na bronzovou příčku se vylétly britské hvězdy – Joel Corry a Tom Grennan s hitem Lionheart (Fearless).

Na čtvrté místo si polepšila úřadují britská i americká jednička Taylor Swift s něžnou Anti-Hero a nejlepší pětku doplňuje další novinka, Harry Styles se singlem Music For A Sushi Restaurant, u té musíte vidět videoklip!

Minulá jednička Jana Kirschner s Milanem Ondríkem spadla až na 6. místo, dvojnásobná vítězka Mimi Webb je dokonce až na No.12. Ještě jedna novinka si do žebříčku našla cestu, Vlci od kapely Mirai jsou No.10.

V nasazených je tentokrát třeba hit právě probíhajícího MS ve fotbale od Jung Kooka, nová vánoční Slza, Václav Noid Bárta s nádhernou novinkou k filmu Vánoční příběh, veleúspěšný Calin nebo v evropských chartech prudce stoupající Švédka Tove Lo.

Poslechněte si 48. vydání Hitu týdne tohoto roku. O pořadí všech songů rozhodujete vy, svými hlasy. Hlasování běží jako vždy až do pátku do 12:00, do té doby můžete rozhodnout o těch nejlepších hitech na Rádiu DAB Praha. Premiéra Hitu týdne je pak na programu vždy v neděli od 19:00, v repríze si pořad poslechnete v pondělí od 22:00 hodin nebo kdykoliv u nás na webu.

Spustit audio

Více z pořadu

E-shop Českého rozhlasu

Kdo jste vy? Klára, nebo učitel?

Tereza Kostková, moderátorka ČRo Dvojka

jak_klara_obratila_na web.jpg

Jak Klára obrátila všechno vzhůru nohama

Koupit

Knížka režiséra a herce Jakuba Nvoty v překladu Terezy Kostkové předkládá malým i velkým čtenářům dialogy malé Kláry a učitele o světě, který se dá vnímat docela jinak, než jak se píše v učebnicích.