Hit týdne 29. 5. 2022

29. květen 2022

Hit týdne, novinky a největší hity. Michael Patrick Kelly & Rea Garvey, David Guetta x Becky Hill x Ella Henderson, Dermot Kennedy, Milan Peroutka & Perutě a další.

Irové se střídají na vrcholu chartu Rádia DAB Praha!

Po dvou No.1 Dermota Kennedyho vyhráli 22. vydání Hitu týdne jeho krajané Michael Patrick Kelly a Rea Garvey. S hitem Best Bad Friend nedali nikomu nejmenší šanci a minimálně týden budou jedničkou.

Druhé místo uhájili David Guetta, Becky Hill a Ella Henderson se singlem Crazy What Love Can Do, ale ten bodoval pošesté, tudíž naposledy a povinně končí. Dvojnásobný vítěz Dermot Kennedy tak skončil až třetí s novinkou Something To Someone.

I v dalším pořadí jsou novinky, čtyřkou je host Lenky Vahalové z minulého týdne Milan Peroutka & Perutě se songem Na perutích a pětka vítězný hit Eurovision Song Contest – ukrajinští Kalush Orchestra a Stefania.

V novinkách jsou tentokrát třeba Calvin Harris a Dua Lipa, Sean Paul s módní ikonou a hvězdou Gwen Stefani, švédští Neiked s Anne-Marie a coververzí letitého hitu Stevieho Wondera I Just Called nebo třeba i nedělní host pořadu Až na dřeň Michael Foret aka MikAel s novinkou Flesh 4 Fantasy.

Poslechněte si 22. vydání Hitu týdne tohoto roku. O pořadí všech songů rozhodujete vy, svými hlasy. Hlasování běží jako vždy až do pátku do 12:00, do té doby můžete rozhodnout o těch nejlepších hitech na Rádiu DAB Praha. Premiéra Hitu týdne je pak na programu vždy v neděli od 19:00, v repríze si pořad poslechnete v pondělí od 22:00 hodin nebo kdykoliv u nás na webu.

autor: Petr Jungmann
Spustit audio

Související