Michal Nesvadba zve na rodinnou show Fantazie na kolečkách: Neviděl jsem ve světě nic podobného

7. prosinec 2019

Herec Michal Nesvadba už několik let baví děti i dospělé. V současné době si plní jeden ze svých snů! Připravuje velkolepou rodinnou show - Fantazie na kolečkách.

Premiéra se koná 14. března 2020 na Výstavišti v Praze. „Co je na tom zajímavý, že je to všechno na kolečkách. Už samotný název to říká. Takže si představte, že máte pod sebou nejenom inliny, ale také kolečkový brusle, jednokolky, šlapací auta a všechno, co se opravdu točí,“ přibližuje Michal Nesvadba a říká, že se jedná o jeho velké dílo.

Hudbu pro tuto muzikálovou revue skládá Ondřej Gregor Brzobohatý. Michal Nesvadba totiž přiznal, že muziku nemá rád a upřednostňuje mluvené slovo. „Moc se to o mně neví, ale já nerad poslouchám hudbu. Mně hudba dává nějakou jinou náladu, než mi zrovna hlava nese.“

I když je celé představení o kolečkách, Michala na nich neuvidíte. „Já jsem to zkusil a nedopadlo to dobře. Šel jsem brzy do kotrmelce a na zem.“

Michal Nesvadba chtěl být původně hercem pro dospělé. Nakonec však hraje převážně pro děti od dvou do šesti let. Toto představení je však pro celou rodinu, které vás pobaví. „Neviděl jsem ve světě nic podobného, že by bylo představení celé na kolečkách. Různé obdoby ano, ale něco takového, to nikde není,“ láká.

Zajímá vás, jestli Michala Nesvadbu stále baví hraní pro děti? A co ho čeká příští rok? Poslechněte si to v audioarchivu, na novém audioportále mujRozhlas nebo ve videozáznamu.

autoři: Lenka Vahalová , jp