Nela Boudová o pěstounské péči: Roky jsem čekala na vhodné dítě pro mě

14. září 2019

Hostem Lenky Vahalové byla herečka Nela Boudová. Nejprve Nela pozvala do Divadla v Řeznické na představení Ve smyčce, kde hraje stárnoucí hollywoodskou hvězdu. S Lenkou ale mluvila i o cestování, potápění, dabingu Julie Roberts, nebo o Sašence, kterou má Nela v pěstounské péči.

„To byla láska na první pohled. Já jsem Sašenku viděla v Dětském domově Domino v Plzni a povedlo se to, že je v pěstounské péči,“ vzpomíná.

Nela prozradila, že dítě do pěstounské péče velmi chtěla a čekala na něj dlouho. „Já s Dětským domovem Domino spolupracuji už mnoho let. Mám tam velmi dobrou kamarádku Dášu, takže jsem za dětmi jezdila, i jsem nějaké akce v domově moderovala. A roky jsem jí říkala, že bych si ráda vzala do pěstounské péče nějaké dítě, až si budu myslet, že je tam nějaké vhodné pro mě. A naposledy jsem jí volala a říkala jsem jí, že tomu dávám poslední půl rok, protože mi už bude 50 a pak už bych to asi nedala. A Dáša mi napsala za tři měsíce, že je tady, že je pro mě jak dělaná a opravdu se nepletla, protože Sašenka se do naši rodiny velmi hodí. Je umělecky založená, takže mám velkou radost, že chodí na balet, zpívá, hraje na klavír a myslím si, že divadlo má také velmi ráda,“ dodává.

Chcete vědět, jak holčička reagovala, když přijela do nového domova? A co její biologická rodina? Více se dozvíte v audioarchivu nebo ve videozáznamu.

autoři: Lenka Vahalová , jp