Dara Rolins o vánočním koncertu ve Foru Karlín: Něco takového jsem dělala naposledy před deseti lety

7. září 2019

Lenka Vahalová si pozvala zpěvačku Daru Rolins. Společně posluchače pozvaly na vánoční koncert do Fora Karlín - Vánoce podle Dary. Těšit se můžete na řadu hostů - mezi nimi třeba i na zpěváka Dana Bártu.

„Mám obrovskou radost, že je o koncert zájem. Asi to bude i tím, že tento koncert v tomto duchu jsem dělala naposledy před deseti lety. Je to taková specifická událost. Není to běžný koncert, je to s orchestrem, jsou tam hosti. Člověk si s tím musí pohrát, věnovat tomu opravdu hromadu času a pozornosti, nemluvě o penězích. A ten prosinec z pravidla bývá pro nás lidi ze showbyznysu strašně pracovně náročný. A já jsem to pořád odkládala, že nebyl čas a vlastně jsem si to neuvědomila a až moji lidi z týmu mě upozornili, že je to už deset let,“ přiznává Dara.

A proč Forum Karlín? „Protože je to krásné místo. Chtěli jsme něco čistého, voňavého, velkého, ne divadlo, ne sportovní halu a tohle je dokonalá volba,“ dodává.

Dara Rolins kromě koncertu připravuje na rok 2020 také novou desku. Pokud se o ní chcete dozvědět více, pusťte si záznam pořadu.

autoři: Lenka Vahalová , jp