Hit týdne 21. 8. 2022

21. srpen 2022

Hit týdne, novinky a největší hity. Harry Styles, Calvin Harris, Justin Timberlake, Halsey & Pharrell Williams, Tomáš Klus a další.

Hit týdne opět v režii Harryho Stylese!

Harry Styles dokázal podruhé vyhrát hitparádu Rádia DAB Praha, na poslední chvíli opět zabodoval na nejvyšším stupni. S Hitem týdne se ale po šesti týdnech povinně loučí s druhým singlem aktuální desky Harry’s House – Late Night Talking, budeme se těšit na další.

Čtěte také

Druzí skončili už trojnásobní šampióni Calvin Harris, Justin Timberlake, Halsey a Pharrell Williams s hitem Stay With Me. Ty dokázal dvakrát porazit pouze Harry Styles. I oni mají před sebou už jen poslední týden, v neděli zabodují naposledy, vyhrají počtvrté?

Třetí místo udržel Tomáš Klus se singlem z chystaného filmu Přání k narozeninám – Štěstí. Italská Meduza s novinkou Bad Memories skončila čtvrtá a na páté místo si výrazně polepšila úřadující americká jednička. Megastar Beyoncé se singlem Break My Soul byla před týdnem No.13, teď už je v elitní společnosti na vrcholu žebříčku Rádia DAB Praha.

Z novinek se dařilo především domácím umělcům, noví Support Lesbiens se singlem SINS jsou napoprvé No.8, Slza a Dominique Alagia se singlem Tak mi promiň jsou No.10 a aktuální Pokáč – Rodinný typ je No.11. Ještě jedna novinka dokázala projít do nejlepší patnáctky – Charlie Puth se členem jihokorejských BTS Jung Kookem a hitem Left And Right.

Poslechněte si 34. vydání Hitu týdne tohoto roku. O pořadí všech songů rozhodujete vy, svými hlasy. Hlasování běží jako vždy až do pátku do 12:00, do té doby můžete rozhodnout o těch nejlepších hitech na Rádiu DAB Praha. Premiéra Hitu týdne je pak na programu vždy v neděli od 19:00, v repríze si pořad poslechnete v pondělí od 22:00 hodin nebo kdykoliv u nás na webu.

Spustit audio

Více z pořadu

E-shop Českého rozhlasu

Vždycky jsem si přál ocitnout se v románu Julese Verna. Teď se mi to splnilo.

Václav Žmolík, moderátor

tajuplny_ostrov.jpg

Tajuplný ostrov

Koupit

Lincolnův ostrov nikdo nikdy na mapě nenašel, a přece ho znají lidé na celém světě. Už déle než sto třicet let na něm prožívají dobrodružství s pěticí trosečníků, kteří na něm našli útočiště, a hlavně nejedno tajemství.