Hit týdne 5. 6. 2022

5. červen 2022

Hit týdne, novinky a největší hity. Michael Patrick Kelly & Rea Garvey, Calvin Harris, Dua Lipa & Young Thug, Milan Peroutka & Perutě a další.

Paddy Kelly a Rea Garvey jsou podruhé No.1 na Rádiu DAB Praha!

Irové Michael Patrick Kelly a Rea Garvey zopakovali svůj triumf a podruhé si poradili s veškerou konkurencí v hitparádě Rádia DAB Praha s hitem Best Bad Friend. Na druhé místo se probila nejlepší novinka – skotský DJ Calvin Harris a s ním hvězdná Dua Lipa a Young Thug s novinkou Potion. Třetí pak skončil nedávný host Lenky Vahalové Milan Peroutka a jeho Perutě.

Čtěte také

Na čtvrté místo si výrazně polepšili italští Maneskin, nová čtyřka našeho chartu se jmenuje Supermodel. Na pátém místě se pak povinně loučí Sandro Cavazza, ten bodoval už šestkrát s posledním songem jeho kariéry The Days.

V nasazených je tentokrát třeba song Závrať od Anety Langerové, která byla v sobotu hostem Lenky Vahalové. Řeč byla o novém albu i turné Dvě slunce, o tvorbě i životě. Najdete tu i novinky našich dalších hudebních hvězd, například skupiny roku Mirai, skvělé Lenny nebo kapely O5 a Radeček.

Poslechněte si 23. vydání Hitu týdne tohoto roku. O pořadí všech songů rozhodujete vy, svými hlasy. Hlasování běží jako vždy až do pátku do 12:00, do té doby můžete rozhodnout o těch nejlepších hitech na Rádiu DAB Praha. Premiéra Hitu týdne je pak na programu vždy v neděli od 19:00, v repríze si pořad poslechnete v pondělí od 22:00 hodin nebo kdykoliv u nás na webu.

Spustit audio

Související

Více z pořadu

E-shop Českého rozhlasu

Starosvětské příběhy lesníků z časů, kdy se na Šumavě ještě žilo podle staletých tradic.

Václav Žmolík, moderátor

ze_světa_lesních_samot.jpg

3x Karel Klostermann

Koupit

Komplet obsahuje dva šumavské romány Ze světa lesních samot, V ráji šumavském a povídkový soubor Mrtví se nevracejí z pera klasika české literatury Karla Klostermanna (1848 - 1923), který tomuto kraji zasvětil celé své dílo.