Panebože, hlavně ne plán, vtipkuje Eva Salvatore Burešová. Nejsem ten typ, co by plánoval a měl nějaké cíle

Její jméno je spojeno hlavně se seriály Slunečná nebo ZOO. Herečka Eva Salvatore Burešová se ale věnuje i pěvecké kariéře. V rozhovoru s Lenkou Vahalovou se rozpovídala o svém úspěšném singlu Malý princ, o chystané desce a také o tom, zda se můžeme těšit na duet s jejím partnerem Přemkem Forejtem.

Eva Salvatore Burešová toho stíhá hodně, rozmanitost má ve své práci ráda. Cítí se prý stejně dobře na koncertech, na divadelních prknech i před kamerou. „Miluju divadlo v tom, že mám přímý kontakt s divákem. Vidím ho plakat i smát se. Koncerty mě naplňují, protože tam zpívám svoje písničky, je nádherný pocit, když někdo přijede a zná ty texty. To je něco neuvěřitelného. U seriálu mě baví fungovat s kamerami a s každou tou složkou. A dabing, já dabuju hlavně pohádky a animované nebo muzikálové filmy, tam člověk probudí tu hravou část svého já.“

Píseň pro syna i duet s partnerem

Díky singlu Malý princ se jí splnil sen mít píseň pro svého syna, posluchačský úspěch ji mile překvapil. „Já jsem se hodněkrát snažila nějakou takovou věc napsat, ale vždycky to mělo několik stránek. Jako maminka vyjádřit city svému synovi, to nezvládnu do tří minut.“ Václav Noid Bárta a Eliška Grabcová jí ale jednou poslali už hotovou píseň, která vyjádřila vše, co chtěla. „A věřím, že právě díky tomu se lidem líbí, protože je upřímná a ty city tam jsou. A zároveň v tom klipu můj Nathánek hraje.“

Do budoucna plánuje Eva také duet se svým partnerem, známým šéfkuchařem Přemkem Forejtem. „V Čechách neznám nikoho, kdo by měl takový hlas a ještě k tomu někoho, kdo se tomu věnuje jenom amatérsky. On má ten hlas fakt neskutečný.“ Společný singl by mohl být součástí nové desky, na které průběžně pracuje. „Nejsem ten typ, co by plánoval a měl nějaké cíle, takže nemůžu říct, kdy vyjde. My si s Vaškem pořád posíláme nějaké nápady. I s Robinem Moodem, který mi píše nějaké jiné písničky. Vlastně se pořád tvoří," vysvětluje.

Jaký je příběh jejího druhého jména Salvatore? Proč měl její syn křtiny v Itálii a proč se musí vydat do Izraele? Jakou má zpětnou vazbu od fanoušků a k čemu je motivuje? Poslechněte si celý rozhovor.

autoři: Lenka Vahalová ,