Bramborový guláš
Vaříme podle receptů, které připravil Jakub Kořínek.
Suroviny: 300 g točeného salámu, 2 velké cibule, 3 velké brambory, 1/2 lžičky soli, 1/2 lžičky pepře, 3 lžičky papriky, 3 lžíce sádla
Postup: Cibuli nakrájíme nahrubo, salám a brambory na kostičky. Na kastrolu rozpustíme sádlo, osmahneme na něm cibuli, potom přidáme koření a promícháme. Do tohoto základu přimícháme salám, který rovněž osmahneme. Nakonec dáme do kastrolu brambory a směs zalijeme přiměřeným množstvím vody nebo vývaru. Dusíme až do úplného změknutí brambor.
Nejnovější recepty
E-shop Českého rozhlasu
Hurvínek? A od Nepila? Teda taťuldo, to zírám...
Jan Kovařík, moderátor Českého rozhlasu Dvojka
3 x Hurvínkovy příhody
„Raději malé uměníčko dobře, nežli velké špatně.“ Josef Skupa, zakladatel Divadla Spejbla a Hurvínka