Buřty na černém pivu
Recept pro dnešní den od kuchaře Davida Krejčího.
Ingredience:
- kvalitní české špekáčky
- černé pivo
- cibule
- česnek
- červená paprika
- drcená rajčata
- čerstvé chilli papričky
- sádlo
Postup:- špekáčky oloupeme a rozkrojíme na polovinu
- oloupanou cibuli nakrájíme na měsíčky a papriku na proužky
- zrychla orestujeme špekáčky na oleji, přídáme směs cibule a papriky
- přidáme nasekaná rajčata, česnek a zalijeme černým pivem
- v troubě pečeme při teplotě 170° C, dokud není omáčka medové konzistence
Nejnovější recepty
E-shop Českého rozhlasu
Kdo jste vy? Klára, nebo učitel?
Tereza Kostková, moderátorka ČRo Dvojka

Jak Klára obrátila všechno vzhůru nohama
Knížka režiséra a herce Jakuba Nvoty v překladu Terezy Kostkové předkládá malým i velkým čtenářům dialogy malé Kláry a učitele o světě, který se dá vnímat docela jinak, než jak se píše v učebnicích.