Horká vánoční čokoláda
Recept k 63. dílu pořadu Dobrou chuť...
Ingredience:
1 l bio mléka
300 g hořké čokolády nasekané na drobné kousky
1 hvězdička badiánu
7 zrnek kardamonu
Postup:
1. Všechno koření včetně kardamonu a badiánu vložíme do mléka a přivedeme k varu.
2. Vaříme velice pomalu, aby mléko nezpěnilo, cca 5 -10 minut.
3. Vypneme, přidáme nasekanou čokoládu, dobře promícháme dokud nedojde k úplnému rozpuštění.
4. Necháme ještě 4 - 5 minut stát a přecedíme přes jemné sítko.
Nejnovější recepty
E-shop Českého rozhlasu
Kdo jste vy? Klára, nebo učitel?
Tereza Kostková, moderátorka ČRo Dvojka
Jak Klára obrátila všechno vzhůru nohama
Knížka režiséra a herce Jakuba Nvoty v překladu Terezy Kostkové předkládá malým i velkým čtenářům dialogy malé Kláry a učitele o světě, který se dá vnímat docela jinak, než jak se píše v učebnicích.