Husí játra prošpikovaná slaninou
Recept pro dnešní den od šéfkuchaře restaurace V Kolkovně Martina Faltuse.
Ingredience:
- 500 g husích jater
- 80 g anglické slaniny
- husí sádlo
- celý pepř
- hřebíček
- sůl
Postup:
Očištěná husí játra protýkáme anglickou slaninou. Osolíme a dusíme na sádle společně s celým pepřem. Hotová necháme vychladnout, nakrájíme a na talířcích přeléváme šťávou, ze které jsme odstranili koření. Zdobíme listem hlávkového salátu nebo jinou syrovou zeleninou.
Nejnovější recepty
E-shop Českého rozhlasu
Hurvínek? A od Nepila? Teda taťuldo, to zírám...
Jan Kovařík, moderátor Českého rozhlasu Dvojka
3 x Hurvínkovy příhody
„Raději malé uměníčko dobře, nežli velké špatně.“ Josef Skupa, zakladatel Divadla Spejbla a Hurvínka