Kachna po provensálsku
Ochutnejte s Reginou aneb 92,6 inspirací do vaší kuchyně - pondělí 9. října
Suroviny: 1 kachna, 8 stroužků česneku, 4 lžíce oleje, 2 cibule, tymián, oregáno, šalvěj, 1 menší okurka, sůl
Postup: Syrovou kachnu naporcujeme, každou porci potřeme česnekem, posypeme směsí koření, nakrájenou cibulí a na kostičky pokrájenou okurkou. Dusíme do měkka. Podáváme s rýží, chlebem nebo různými saláty.
Nejnovější recepty
E-shop Českého rozhlasu
Vždycky jsem si přál ocitnout se v románu Julese Verna. Teď se mi to splnilo.
Václav Žmolík, moderátor
Tajuplný ostrov
Lincolnův ostrov nikdo nikdy na mapě nenašel, a přece ho znají lidé na celém světě. Už déle než sto třicet let na něm prožívají dobrodružství s pěticí trosečníků, kteří na něm našli útočiště, a hlavně nejedno tajemství.