Kachna po provensálsku

Ochutnejte s Reginou aneb 92,6 inspirací do vaší kuchyně - pondělí 9. října

Suroviny: 1 kachna, 8 stroužků česneku, 4 lžíce oleje, 2 cibule, tymián, oregáno, šalvěj, 1 menší okurka, sůl

Postup: Syrovou kachnu naporcujeme, každou porci potřeme česnekem, posypeme směsí koření, nakrájenou cibulí a na kostičky pokrájenou okurkou. Dusíme do měkka. Podáváme s rýží, chlebem nebo různými saláty.

Nejnovější recepty

E-shop Českého rozhlasu

Vždycky jsem si přál ocitnout se v románu Julese Verna. Teď se mi to splnilo.

Václav Žmolík, moderátor

tajuplny_ostrov.jpg

Tajuplný ostrov

Koupit

Lincolnův ostrov nikdo nikdy na mapě nenašel, a přece ho znají lidé na celém světě. Už déle než sto třicet let na něm prožívají dobrodružství s pěticí trosečníků, kteří na něm našli útočiště, a hlavně nejedno tajemství.