Krůtí řízky v palačinkovém těstíčku
Recept pro dnešní den od šéfkuchaře restaurace V Kolkovně Martina Faltuse.
Ingredience:
- 0,6 kg krůtích prsou
- 2 vejce
- 0,2 l mléka
- 0,2 kg hladké mouky
- sůl a pepř
- olej na smažení
Postup:
- Maso naklepeme, osolíme a opepříme.
- Z mouky, vajec a mléka vytvoříme husté těsto, které mírně osolíme.
- Maso obalujeme v těstíčku a ihned smažíme z obou stran.
- Podáváme s bramborovou kaší.
Nejnovější recepty
E-shop Českého rozhlasu
Hurvínek? A od Nepila? Teda taťuldo, to zírám...
Jan Kovařík, moderátor Českého rozhlasu Dvojka
3 x Hurvínkovy příhody
„Raději malé uměníčko dobře, nežli velké špatně.“ Josef Skupa, zakladatel Divadla Spejbla a Hurvínka