Krém vitello tonnato

Recept dne od šéfkuchaře hotelu Aria Davida Šaška.

Ingredience:

  • 150 g odkapaného tuňáka (ve vl. šťávě)
  • 3 ančovičky
  • 40 g kapar
  • 450 ml majonézy
  • citrónová šťáva
  • sůl
  • černý pepř (nebo cayenne) 

Postup:

Všechny ingredience umixujeme dohladka.

autor: Denisa Jeřábková

Nejnovější recepty

E-shop Českého rozhlasu

Vždycky jsem si přál ocitnout se v románu Julese Verna. Teď se mi to splnilo.

Václav Žmolík, moderátor

tajuplny_ostrov.jpg

Tajuplný ostrov

Koupit

Lincolnův ostrov nikdo nikdy na mapě nenašel, a přece ho znají lidé na celém světě. Už déle než sto třicet let na něm prožívají dobrodružství s pěticí trosečníků, kteří na něm našli útočiště, a hlavně nejedno tajemství.