Kuřecí salát s broskví

Ochutnejte s Reginou aneb 92,6 inspirací do vaší kuchyně - pátek 29. září

Suroviny: konzerva loupaných broskví, 1 pečené nebo vařené kuřecí stehno, plátek syrového celeru, 1 jablko, šťáva z 1/2 citrónu, sůl, bílý pepř, 2 lžíce majonézy nebo bílého jogurtu

Postup: Z broskví slijeme šťávu a necháme je dobře okapat. Kuřecí maso stáhneme z kůže, nesekáme na jemno, osolíme, opepříme, přidáme na jemno nastrouhaný celer a na nudličky nakrájené jablko. Zakapeme citrónovou šťávou a přidáme majonézu nebo jogurt. Lehce promícháme. Směsí plníme půlky broskví, kterým seřízneme spodek, aby nám na talíři dobře stály. Zdobíme snítkou petrželky a podáváme dobře vychlazené. Podáváme s opečeným toastem.