Salát z černé čočky

Recept pro dnešní den od šéfkuchaře restaurace V Kolkovně Martina Faltuse.

Ingredience:

  • 200 g čočky
  • 2 cibule
  • 5 špekáčků
  • sůl a pepř
  • majonéza

Postup:

Uvařenou černou čočku slijeme a necháme vychladnout. Špekáčky oloupeme a nakrájíme na půlkolečka. Smícháme s černou čočkou, přidáme najemno nakrájenou cibuli a vmícháme majonézu. Necháme odležet v chladu.

autor: Denisa Jeřábková

Nejnovější recepty

E-shop Českého rozhlasu

Vždycky jsem si přál ocitnout se v románu Julese Verna. Teď se mi to splnilo.

Václav Žmolík, moderátor

tajuplny_ostrov.jpg

Tajuplný ostrov

Koupit

Lincolnův ostrov nikdo nikdy na mapě nenašel, a přece ho znají lidé na celém světě. Už déle než sto třicet let na něm prožívají dobrodružství s pěticí trosečníků, kteří na něm našli útočiště, a hlavně nejedno tajemství.