Salát z černé čočky
Recept pro dnešní den od šéfkuchaře restaurace V Kolkovně Martina Faltuse.
Ingredience:
- 200 g čočky
- 2 cibule
- 5 špekáčků
- sůl a pepř
- majonéza
Postup:
Uvařenou černou čočku slijeme a necháme vychladnout. Špekáčky oloupeme a nakrájíme na půlkolečka. Smícháme s černou čočkou, přidáme najemno nakrájenou cibuli a vmícháme majonézu. Necháme odležet v chladu.
Nejnovější recepty
E-shop Českého rozhlasu
Vždycky jsem si přál ocitnout se v románu Julese Verna. Teď se mi to splnilo.
Václav Žmolík, moderátor
Tajuplný ostrov
Lincolnův ostrov nikdo nikdy na mapě nenašel, a přece ho znají lidé na celém světě. Už déle než sto třicet let na něm prožívají dobrodružství s pěticí trosečníků, kteří na něm našli útočiště, a hlavně nejedno tajemství.