Svíčkové nudličky s pórkem a mandlemi

Vaříme s Karinou Havlů - pórek na 160 způsobů.

Suroviny: 500 g svíčkového masa, 1 pórek - bílá část, 2 stroužky česneku, asi 3 cm dlouhý kousek čerstvého zázvoru, 1 malá cuketa, 100 g loupaných mandlí, 2 lžičky sojové omáčky, 1 lžička worcesterské omáčky, 2 lžíce oleje, sůl, pepř

Postup: Maso nakrájíme na nudličky a na oleji zprudka osmahneme. Osolíme a opepříme, přidáme oloupaný a nastrouhaný zázvor, jemně nasekaný česnek, na nudličky pokrájenou bílou část pórku, na hrubo nastrouhanou cuketu a za častého míchání společně opečeme. Ochutíme sojovou a worchesterskou omáčkou, krátce na malém plameni podusíme, dokud maso nezměkne. Podáváme s rýží nebo bramborovými hranolky a posypané mandlemi opraženými nasucho.