Tatarský biftek
Recept pro dnešní den od šéfkuchaře Kolkovny Martina Faltuse.
Ingredience:
- Hovězí svíčková nebo roštěná - 0,2 kg
- Jemně nasekané kapary - 1 lžička
- Nadrobno nakrájená cibule - ½ ks
- Hořčice - 1 lžička
- Kečup - 1 lžička
- Sůl
- Pepř
- Mletá paprika
Postup:
- Očištěné a tuku zbavené maso umeleme na masovém strojku
- Přidáme všechny ostatní ingredience a promícháme
- Mažeme na topinky s česnekem
Nejnovější recepty
E-shop Českého rozhlasu
Hurvínek? A s poslední rozhlasovou nahrávkou Josefa Skupy? Teda taťuldo, to zírám...
Jan Kovařík, moderátor Českého rozhlasu Dvojka

Hurvínkovy příhody 5
„Raději malé uměníčko dobře, nežli velké špatně.“ Josef Skupa, zakladatel Divadla Spejbla a Hurvínka